söndag 18 januari 2015

Tillskott till djurparken

 
I helgen firade vi en försenad jul när dottern kommit hem från Australien. Det resulterade i att det blev först idag som julgranen kastades ut och alla adventsljusen från fönstren packades ner igen. Det känns alltid mycket mer luftigt när allt är som vanligt. En ny fönsterlampa behöver införskaffas när en grön skapelse i glas har gett upp, men övrigt blev det helt ok o mest sig likt här hemma.
 
Dessa söta djur fick jag som försenad födelsedagspresent och julklapp. Så nu hamnar de till djurparken på Söderlid, förmodligen ändå inte alla på samma ställe i huset.

 
Giraffen är från Bali och den böjer halsen/huvudet lite åt ena sidan och ser ut att fundera vad som står på. Höjden är ca 40 cm.
 
 
Den blommiga elefanten från Bali är i trä och huvudet hänger fast i kroppen på en pinne, så det går att böja huvudet åt sidorna om man vill. Elefanten blir genast lite levande med huvudet på sned. 

 
Prickiga grodan kommer från Nya Zeeland och är ett riktigt mjukt gosedjur med randiga armar och ben och med fin byxdress, svårt att motstå. Porslinsgrodan i förstugans trapp kommer att få sällskap. Alla tre kommer att ge liv till huset och bli sköna att fästa blicken på.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar