lördag 4 juli 2015

Kaffepaus

 
Nu är det dags för den långa kaffepausen efter eget huvud, antingen hemma på gården eller på något skönt sommarfik, som alltid måste besökas för att det ska kännas sommar på riktigt. Kanske blir det en lite mer tillrättalagd uteplats på Söderlid som sommarprojekt om det hinns mellan alla andra roliga aktiviteter som händer på Åland under sommaren. Då blir det ännu mysigare att ta med fikat ut på gården och sitta länge och njuta av stunden med avkoppling.
 
Brickan med alla dessa olika kaffekoppar eller kanske tekoppar är från Livstycket i Tensta. Kvinnor som har deltagit i svenskundervisningen har ritat var sin kopp som blivit sammanfört till detta tryck.
 
Brickan kommer att passa bra till kaffet utomhus i sommargrönskan. Undrar vilken som är min favoritkopp av dessa. Har också kommit fram till att det är roligt att variera mellan olika koppar och muggar efter humör. Kanske säger det något om min ombytlighet. Fick just en idé för ett hantverksprojekt i sommar utifrån detta, men mer om det senare om det blir av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar