tisdag 26 november 2013

Julklappskurir


Min privata julklappskurir mellan Sverige och Finland var här i helgen. Hon har nog lovat komma en gång till innan jul så det är lugnt för en julklapp är inte klar och hon ska även ta med sig julklappar till oss. I år har jag verkligen skött mig bättre än vanligt för jag hade färdiga paket att skicka med henne redan i november! Det händer inte varje år så jag kan vara nästan stolt! Hon blev säkert också förvånad. Jag gillar att fundera ut vad jag ska ge till Finland, för det är inte så många julklappar. Däremot har jag inte kommit särskilt långt med att fundera på svenska julklappar, men har begärt in önskelistor i alla fall.
 
Jag har dessutom varit snäll i år och valt rätt små, lätta paket, som dessutom inte behöver gå sönder i transporten. Innehållet är bäst att hålla hemligt så det inte avslöjas i fel forum. Lat som jag är så har jag fått fina paket inslagna på SALT i Mariehamn, de vita med röda band på NK och de guldiga jultomtarna är ett IKEA-julpapper som jag paketerat med själv.
 
Röda korsets juletiketter är alltid spännande att se vem som illustrerat dem och i år är det gamla mönster från femtiotalet som figurerar på etiketterna. Kul att de inbringar så mycket pengar till Röda korset när upplagan är så stor.
 
Det är ju faktiskt lilla jul till helgen. Det varma vädret och grön gräsmatta gör att det är svårt att tro att det är mindre än en månad kvar till jul. Lilla jul ska naturligtvis firas på Åland även i år.

2 kommentarer:

  1. Hej Anna, du är på gång och bloggar, det är kul! Fina paket :) Ja tänk att det blir Lillajul strax... roligt att ni firar här. Tyvärr verkar det inte bli snö som det varit de senaste åren. Trevlig helg ifall vi inte ses i helgen/Ann

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du kan ju göra så fina paket på SALT och det var jättesmart med blåa och gröna extra rosetter för att veta om innehållet var grönt eller blått när jag skulle skriva etiketter. Trevlig Lillajul!/Anna

      Radera