tisdag 24 december 2013

GOD JUL!


Så här blev några av årets julhjärtan, inga hängen utan på fat eller bord eller lutande mot något. När man tröttnat på ena sidan vänder man hjärtat för alla har annorlunda baksida. Bilden nedanför är samma hjärtan på andra sidan. Roligt och pilligt men som vanligt svårt att inte överarbeta när man kommit igång. Det går alltid några stygn till eller finns möjligheter för fler pärlor...
 
Nåltovade med ull och silke på ganska runda bulliga cellplasthjärtan, storlek åtta och tio centimeter. Många nyanser av rött blandat. Ullockar finns tyvärr inte i så många röda nyanser så jag fick ta det som jag hade hemma. Broderat med moulinégarn och till sist smyckat med olika sorters pärlor.
 
Hur roligt det än är att skapa unika saker är det skönt att göra något annat efter en höst med röda hjärtan i mångfald. Ska försöka hinna med något mer fritt och större innan påskäggssäsongen kommer i gång.


Nu är det skön julafton och lugnt i huset. Lumparlandsskinkan är provsmakad och i år är t o m alla paket inslagna redan två dagar före julafton. Granen är på plats, så nu är det bara julbordet som ska dukas så det blir snyggt med gammal julduk och ljusstakar. Känns som något är missat när det  mesta är gjort trots en arbetsdag ännu igår. Fantastiskt tomt på alla tåg och bussar i stan, var nästan som söndagmorgon. Det som inte riktigt stämmer är det föga vintriga julvädret, men det är inte värt att klaga, njut så mycket ni kan av allt ni vill göra på julen. GOD JUL till er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar