torsdag 17 juli 2014

Snart dags


 
Den här veckan brukar jag ha semester, men i år har det av olika anledningar inte blivit så utan nästa vecka är min första semestervecka. Ska bli så skönt att få vara på Åland fyra veckor, tyvärr inte mer. Det känns helt overkligt att jag inte varit på Söderlid på hela sex veckor, har nog inte hänt någon annan sommar med så lång paus under säsongen, men har överlevt och tiden har gått fort. Jag brukar ju ranta där mest hela tiden annars, får väl ta igen det med fler besök höst och vinter.
 
Oj vad mycket jag ska hinna med på Åland, det finns en uppsjö av lockande aktiviteter i flera veckor. Några biljetter är redan köpta. Det brukar ändå bli så att jag inte hinner med allt jag önskar, men ser framemot mycket kultur och trevligheter tillsammans med familj, vänner och gäster. Några skapande projekt måste klämmas in naturligtvis, är inte säker på ännu vad däremot. Garderar mig med material till olika projekt och så får det bli det som lockar mest för stunden helt enkelt, just nu finns inga måsteprojekt, de får komma sen efter semestern.
 
 
Bilderna i inlägget är detaljer från kudden "Havet" som just nu är utställd på biblioteket i Mariehamn som en del av utställningen 2.8 km FORM. Läs mera om utställningen i spalten till höger eller på hemsidan. Temat på biblioteket är Fantisera och det här är mitt fantiserade hav, nåltovat och broderat med en del pärlor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar