tisdag 18 februari 2014

Guldregn över Sverige


 
Guld både lördag och söndag för Sveriges damer och herrar i längdåkningsstafett på OS, helt makalöst spännande var det och känns fortfarande nästan overkligt. Svenska skidlandslaget har fått mera medaljer redan nu än på tidigare olympiska spelen och det är flera dagar kvar ännu. Redan imorgon kan det komma fler medaljer i sprintstafetten och lördag och söndag fortsätter möjligheterna med damernas tremil och på söndag herrarnas femmil.
 
Det är bara att fortsätta hålla tummarna och leva sig in i loppen. Alla spännande timmar framför TV:n gör tyvärr att det inte blir så mycket gjort med händerna men man kan ju alltid tänka och planera vad man ska göra sen, för det lär bli abstinens när OS är slut och bra att satsa på något annat projekt då.
 
Just nu är det naturligtvis lite lockande att planera hur man kan använda guldpärlor i någon skapelse utifrån guldregnet med medaljer, lite sugen på att testa att göra en lampskärm i guld med olika material blandat ganska fritt, få se om det bara är en dröm eller blir även verklighet, lovar inget...  
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar