tisdag 30 juli 2013

Tänkarbänk

 
Bänken från IKEA har blivit uppskattad under sommaren. Man behöver bara kliva ut från förstugan för att sätta sig, gärna med en kaffekopp. Även när det har varit blåsigt som tidigare i veckan och förra helgen går det att mysa mot husväggen. Har tänkt många gånger att fast den här inte var den bänk jag planerade att köpa är den mer passande än den som var slut. Så ibland blir det fint ändå och bättre.
 
Har blivit förtjust i lavendeln till höger som doftar så där lagom. Placerade krukorna på tegelstenar som rivits från stora spisen i köket när stenarna behövde bytas när spisen gjordes i ordning i vintras. Känns lite trevligt att känna årens gång i återbruket, som var en slump egentligen, för krukorna sjönk nästan i gräset innan.

2 kommentarer:

 1. Underbar blå färg på trappan, modigt gjort. Skall bli intressant att se tyget.(Tack för din fina kommentar.)

  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är kanske inte så modig, för den är något lugnare i tonen än på bilden, men jag är förvånad att det blev så rätt ändå från minimalt prov i färgkartan i affären. Mer tur än skicklighet. Tack för smarrig bärpaj igår, det vattnas ännu i munnen när jag skriver om den./Anna

   Radera