måndag 17 mars 2014

Vitt inne och vitt ute

 
Det vita inne är en detalj från den vita tulpanen som börjar hitta sin form. Färdigtovad med en del broderier och några pärlor hittills. Den ska nog få extra mycket pärlor när det inte går att leka med färger som det brukar. Nånstans är det lite omväxling att tänka bort färgerna och bara jobba med nyanser av vitt, men det blir nog ingen vana om jag känner mig rätt. 
 
 
Konstig känsla att vakna till en decimeter snö på morgonen efter närmast vårliknande bar mark. Även om man vetat att det kan ännu komma snö så har det varit så lite snö i vinter att man förträngt möjligheten så här sent på vintern. Mycket av snön har försvunnit under dagen men här utanför stan är det ännu vitt på gräsmattan. Får se vad som blir senare i veckan. Jag brukar gilla snö för det blir så mycket ljusare på vår mörka gård, men nu känns det för sent helt enkelt.
 
Undrar om det var sista gången i vinter som grenarna var vita. Konstaterade att all snö kom på bara några timmar medan jag sov på natten och under dagen kom det ännu riktigt stora, blöta flingor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar