onsdag 24 april 2013

OS-känsla

 


Bosön, Svenska riksidrottsförbundets fina tränings- och konferens-anläggning på Lidingö ger OS- känsla även för en icke sportslig jobbkonferens i några dagar.
 
Gigantiskt stora idrottshallar där de flesta landslagsidrottare testat sin förmåga på alla sätt. Nyfiken som jag är tittar man alltid i matsalen om man känner igen någon framstående idrottsprofil som är här och tränar. När någon kommer in i landslagens träningsoverall i blå-gult tittar man extra noga vem det kan vara. Det är också där jag får långa öron när man försöker lista ut vilka idrotter olika lag representerar. Det är roligt att tjuvlyssna samtal om träningsupplägg och tävlingserfarenheter, ofta t o m svårt att undvika höra även om man vore mindre nyfiken. När det inte går att lista ut vilka idrotter som är här utifrån personer eller prat kan man stilla nyfikenheten med att gå o kolla på listan över dagens gäster vid receptionen.
 
Efter att en hel dag diskuterat viktiga frågor på konferensen och fått en del påfyllning av olika verksamhetsmodeller, kliar det i fingrarna att göra något på annat sätt kreativt, abstinens helt enkelt, men det får bli en trevlig middag i stället. Får börja planera nya kreativa upptåg i huvudet som tankerensning. Får se om det kan bli något att förverkliga i den närmaste framtiden, det vet man aldrig.
 
Om någon besöker Stockholm på sommaren kan man boka in sig här på Bosön som hotellgäst. Fin natur med gått om stigar, god frukost, bastu och badstrand och många renoverade fräscha rum och även vandrarhem. Bra motvikt att möta lugnet här efter en hektisk dag i stadsmyllret. 
 
 
 

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar